Anton Anton, un ministru fără performanțe notabile, se laudă cu…traficul de pe You Tube

Ministrul Energiei, Anton Anton, a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, că declaraţia sa cu privire la stocarea energiei electrice în depozitul de gaze a ajuns la 1,8 milioane de vizualizări pe Youtube. Alte performante notabile nu i se pot atribui ministrului ALDE, în afara…traficului pe You Tube cu care se laudă, la fel cum Floricica dansatoarea se mândrea cu like-urile de pe Facebook.

„Ţările au un plan bine pus la punct de eliminare a cărbunelui, în timp. Acelaşi plan îl avem şi noi, înlocuirea treptată a centralelor pe cărbune cu centrale pe gaz. Azi de dimineaţă îmi arăta un coleg al meu că pe Youtube am ajuns la 1,8 milioane de vizualizări cu faimoasa mea acumulare de energie electrică în gaze. Rămân la părerea că această idee este una dintre soluţiile pe care Europa le ia în discuţie. Construim o unitate la centrala din Craiova şi utilizăm depozitul de la Gherceşti”, a declarat ministrul, potrivit agerpres.ro.

Pe 21 februarie, Anton declarase, în comisiile parlamentare de buget-finanţe, că Ministerul Energiei intenţionează să dezvolte un proiect de acumulare de energie electrică în depozitele de gaze, idee care nu a mai fost introdusă până acum în lume.

Ulterior, Anton Anton a precizat că este vorba despre conversia centralei de la Craiova de pe cărbune pe gaze. În depozitul de lângă centrală ar urma să fie stocate gaze pe perioada verii, pentru a fi utilizate în timpul sezonului rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *