Apărare Halucinantă A Unui Apropiat Al Cordunenilor

Flavian Vidineac, în vârstă de 30 de ani, acuzat că ar fi violat o tînără în Vaslui, a cerut astăzi să fie eliberat. Avocații săi au susținut că nu poate fi vorba de viol, întrcât ar fi fost vorba de sex oral, ceea ce nu se poate demonstra. În plus, apărătorii au dat ca exemplu cazul celor doi suspecți de crimă din București. Avocații au susținut în fața instanței că dacă pentru acuzații de omor suspecții pot fi cercetați în libertate pentru alt gen de infracțiuni această măsură ar fi normală.

Magistraţii Tribunalului Vaslui au judecat joi, 26 iulie, contestaţia formulată împotriva arestării de tânărul de 30 de ani, din Vaslui, acuzat că a violat o elevă după ce a luat cu forţa o elevă de pe stradă. Vidineac, cunoscut ca un apropiat al Cordunenilor, nu a dorit să dea declarații în fața magistraților și a preferat să vorbească doar avocații săi, el fiind însoțit de mai mulți apărători. În plus, interlopul și-a acoperit fața cu tricoul atât la intrarea cât și la ieșirea de la instanță. Magistrații nu s-au lăsat intimidați de apărarea lui Vidineac și au dispus arestarea preventivă a acestuia.

Duminică seara, în jurul orei 21.50, pe strada Ştefan Cel Mare în zona „Scândurica” din cartierul 13 Decembrie, din municipiul Vaslui, Vidineac a luat o tânără cu forța. Victima, o fată de 17 ani, se îndrepta spre blocul în care locuia, în momentul în care a fost acostată de Flavian Vidineac. Acesta i-a smuls telefonul din mână și ulterior a târât-o în spatele unui bloc, unde a trânit-o în genunchi şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale orale. Pentru că s-a opus, adolescenta a fost scuipată şi umilită. În cele din urmă tânăra a reușit să fugă și a alertat Poliția. Flavian Vidineac este căsătorit şi are un copil. El este fiul unui inspector din cadrul Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *