Apelul unui părinte: Stimați politicieni, eu și alți zeci de mii de părinții vă interzicem să ne distrugeți copiii

Disperarea unei mame în fața sistemului de învățământ, a schimbărilor pe care fiecare ministru al Educației le propune și a haosului pe care acestea le aduc.

„Sunt un părinte ce își privește copilul istovit de acest sistem de învățământ ce nu are o continuitate și nici respect față de copii și părinți. Ca mine sunt convinsă că sunt alți zeci de mii de părinți. Declarațiile dumneavoastră din ultimele zile m-au convins că trăiți într-o țara diferită de țara mea. Îmi iubesc țara și nu pot înțelege de ce dumneavoastră…oamenii ce ați ajuns să ne conduceți ați uitat că sunteți români. De peste 20 de ani faceți diverse experimente pe cetățenii acestei țări. Pot accepta să faceți experimente pe noi adulții..merităm..pentru că nu știm sau poate nu avem cum să alegem oameni ce iubesc țara asta pentru a ne conduce.
„Sunt un părinte ce își privește copilul istovit de acest sistem de învățământ ce nu are o continuitate și nici respect față de copii și părinți. Ca mine sunt convinsă că sunt alți zeci de mii de părinți. Declarațiile dumneavoastră din ultimele zile m-au convins că trăiți într-o țara diferită de țara mea. Îmi iubesc țara și nu pot înțelege de ce dumneavoastră…oamenii ce ați ajuns să ne conduceți ați uitat că sunteți români. De peste 20 de ani faceți diverse experimente pe cetățenii acestei țări. Pot accepta să faceți experimente pe noi adulții..merităm..pentru că nu știm sau poate nu avem cum să alegem oameni ce iubesc țara asta pentru a ne conduce. Dar stimată doamnă, stimați politicieni, eu și alți zeci de mii de părinții vă interzicem să ne distrugeți copiii. Trăim într-o țară în care sistemul medical nu asigură părinților siguranța că după ce aduc pe lume un copil cu mari eforturi financiare nu au siguranță că pleacă din spital cu nou-născutul sănătos, fără stafiloccoc sau mai știu eu ce bacterii. Și apoi ne luptăm în fiecare zi să asigurăm copiilor noștri o viață decentă într-o țară unde alocația este extrem de mică și totuși avem politicienii printre cei mai înstăriți din Europa. Apoi ajungem în perioadă școlară a copiilor noștri…unde sunt preluați în majoritatea cazurilor de învățători ce din păcate au uitat cât poate un copil de 6 ani”, scrie femeia, Anca Carmen alți zeci de mii de părinții vă interzicem să ne distrugeți copiii. Trăim într-o țară în care sistemul medical nu asigură părinților siguranța că după ce aduc pe lume un copil cu mari eforturi financiare nu au siguranță că pleacă din spital cu nou-născutul sănătos, fără stafiloccoc sau mai știu eu ce bacterii. Și apoi ne luptăm în fiecare zi să asigurăm copiilor noștri o viață decentă într-o țară unde alocația este extrem de mică și totuși avem politicienii printre cei mai înstăriți din Europa. Apoi ajungem în perioadă școlară a copiilor noștri…unde sunt preluați în majoritatea cazurilor de învățători ce din păcate au uitat cât poate un copil de 6 ani”, scrie femeia, Anca Carmen, citată de Hotnews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *