Arafat anunță că ultima analiză, în privința deschiderii școlilor, se va face la începutul lui februarie “pentru a decide definitiv care va fi abordarea”

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, medicul Raed Arafat, a declarat, potrivit alephnews.ro,  că la începutul lunii viitoare  se va definitiva situația cu privire la redeschiderea școlilor.

Este creștere, zilnic avem o creștere în numărul persoanelor și deja am depășit un sfert de milion de persoane vaccinate. Între început și între ieri, de exemplu, suntem de la 10.000 suntem la aproape 30.000 de persoane vaccinare. Profesorii au intrat deja în faza în care se pot vaccina, însă, pentru școli ultima analiză se va face la începutul lui februarie pentru a decide definitiv care va fi abordarea. Și vor fi folosite scenariile care s-au mai folosit, poate cu unele modificări, iar profesorii au intrat deja în faza în care se pot vaccina, știu că s-a dat prioritate lor, astfel încât o parte importantă să se vaccineze, cel puțin cu prima doză, până la deschiderea școlilor, a declarat Arafat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *