Așa arată fetița Elenei Udrea! Imaginile cu micuța, menite să sensibilizeze opinia publică și să o facă să-i plângă de milă fostei politiciene?

 

 

După cum se știe, Elena Udrea a născut în Costa Rica, în urmă cu două săptămâni, o fetiță căreia i-a pus numele Eva Maria. România TV a prezentat, în exclusivitate, în cadrul emisiunii ”Ediție Specială”, moderată de Victor Ciutacu, fotografii cu micuța, dar și cu fosta politiciană înainte de a naște.

 

După ce fosta politiciană a fost arestată, și încarcerată în închisoarea de femei El Buen Pastor, din San Jose, fetița a rămas în grija tatălui ei Adrian Alexandrov și mama Elenei Udrea..

Potrivit romaniatv.net, starea de sănătate a fostului ministru al Turismului nu este tocmai bună.

Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru a confirmat că Elena Udrea a fost însărcinată și că a născut pe cale naturală la un spital din San Jose, asta după ce în presă au fost vehiculate informații potrivit cărora copilul  nu ar fi al acesteia. Ca să își susțină afirmațiile, Tăbăcaru a prezentat o fotografie cu Elena Udrea însărcinată, chiar înainte de momentul nașterii, precum și o poză cu aceasta din spital. Fostul ministru al Turismului Elena Udrea şi fosta şefă DIICOT Alina Bica au fost reţinute de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica miercurea trecută. Ulterior, Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate preventiv pentru două luni.

Sigur că povestea urmărește să sensibilizeze opinia publică și să o facă să empatizeze cu o mamă despărțită de fiica ei nou-născută. În mod normal, așa ar fi firesc, și lumea i-ar plânge de milă, doar că în acest caz vorbim despre o mamă care a prejudiciat statul român, care are o condamnare definitivă și care, pe durata procesului, fiind previzibil ce urma, a fugit din țară și a conceput-o pe micuță. Este adevărat că, la 44 de ani, ceasul biologic te cam mână din urmă și, dacă ar fi așteptat ispășirea pedepsei, adică 6 ani, ar fi ajuns la vârsta menopauzei, iar conceperea unui copil ar fi fost mult îngreunată, dacă nu cumva chiar compromisă.

Sursa foto: romaniatv.net

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *