Asistenta medicală care a fost filmată în timp ce brusca un bebeluș abandonat, dată afară și cercetată

 

 

Un bebeluş paralizat și abandonat în spital la naștere a fost bruscat de asistenta medicală care îl hrănea. Totul a fost dat în vileag de mama unui copil internat în același spital, care a filmat scena terifiantă și a postat-o pe Facebook.

 

 

Pe imaginile postate de mama unui copil internat se vede cum o asistentă medicală bruschează un bebeluş pe care îl hrănea. Când acesta încearcă să se mişte, asistenta îl trânteşte în pătuţ.

 

”Uitaţi-vă la ce se întâmplă în Spitalul judeţean din Târgovişte. Poţi da mai departe, poate aşa va fi dată afară. Săracul bebeluş! of! off!”, scrie femeia care a observat incidentul.

Directorul unităţii medicale, Claudiu Dumitrescu a convocat urgent Comisia de disciplină, care a decis concedierea femeii. 

Asistenta a recunoscut că ea este cea care apare în imagini, însă nu consideră că s-a purtat necorespunzător. Bebeluşul maltratat s-a născut cu paralizie şi a fost abandonat în spital.

După ce au vizionat imaginile de pe Facebook, poliţiştii din Târgovişte au deschis o anchetă.

Asistenta medicală lucrează la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte de aproximativ un an şi jumătate şi este însărcinată.

 

Sursa foto: nypost.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.