Audierea lui Dincă a  degenerat în scandal. Criminalul și-a mângâiat avocatul din oficiu

Gheorghe Dincă a fost programat, marți, la audieri, la Poliția Română, dar situația a degenerat, iscându-se un scandal între avocați. Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, s-a certat cu Claudiu Lascoschi, avocatul din oficiu al lui Dincă.

Monstrul din Caracal a fost dus și marți la audieri pentru că, deși a fost audiat, luni, timp de 10 ore, procurorii nu au reușit să obțină prea multe informații de la el.

Avocatul familiei Melencu este convins că Dincă a avut complici și spune că suspectul minte în continuare.

Marți, Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat: “Domnul avocat din oficiu a făcut o criză de nervi, a început făcut amenințări, a tremurat, are un comportament deviant. Culmea, domnul Dincă l-a mângâiat și l-a ținut de mâini. Repetându-se aceste lucruri am fost nevoiți să întrerupem ancheta. Se va viziona caseta. Faptul că nu îi asigură asistență așa cum codul de procedură penală, pe banii statului, îi impune… S-a întâmplat și zilele precedente. Dincă nu cooperează, are scăpări, ca să zic așa, din care cel puțin eu și anchetatorii am înțeles mult mai multe lucruri”.

La rândul său, Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, susține că Tonel Pop a vrut să întrerupă audierile  și afirmă: Domnul Tonel vrea circ. Intervine aiurea, în fine, nu vreau să comentez. Probabil se plictisise de audiere domnul Tonel”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *