Audieri bombă la DIICOT: Orban dă acum declarații împotriva premierului Dăncilă

Zi grea pentru premierul Viorica Dăncilă ! Preşedintele PNL, Ludovic Orban, s-a prezentat la DIICOT în dosarul în care liderul liberal a făcut plângere penală pentru înaltă trădare împotriva prim ministrului, dar şi împotriva lui Liviu  Dragnea, pentru divulgare de informaţii nedestinate publicităţii. Procurorii au început cercetarea „in rem” în acest dosar în urmă cu aproape o lună, pe data de 7 iunie. Scandalul a izbucnit după ce Executivul a anunţat intenţia de a muta ambasada României din Israel. La vremea respectivă, Dăncilă şi Dragnea au fost acuzaţi că ar fi luat decizia de capul lor fără a avea o discuţie în prealabil şi cu şeful statului Klaus Iohannis. Drept urmare, Orban susţine că a făcut plângerea în nume personal.

Ludovic Orban urmează să fie audiat astăzi la DIICOT. La intrarea în Parchet, Orban a declarat că informaţiile lui vizează doar surse deschise şi mass-media.

Luni la DIICOT a fost audiat în acest dosar un consilier a lui Liviu Dragnea. Zilele următoare vor ajunge în faţa procurorilor şi premierul Viorica Dăncilă, dar şi liderul PSD, Liviu Dragnea.

Sursa foto: psnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *