Avertisment pentru românii care merg pe litoralul bulgăresc: Mafioții folosesc prostituate minore pentru a jefui turiștii

Mai mulţi utilizatori ai platformei TripAdvisor au povestit că mafioţii din Bulgaria se folosesc de copile atrăgătoare pentru a-i jefui pe turiştii aflaţi în stare de ebrietate care îşi petrec vacanţa în staţiunea Nisipurile de Aur (Sunny Beach) de la Marea Neagră, scrie tabloidul britanic „The Sun“

De la primele ore ale dimineţii, tinerele, unele în vârstă de numai 14 ani, merg în baruri şi îi ademenesc pe turiştii beţi în zone retrase de pe plajă promiţându-le sex gratuit.

Odată ce un turist, care abia se poate ţine pe picioare, ajunge alături de minora căreia i-a căzut în capcană într-o astfel de zonă, apar brusc mai mulţi infractori care-l jefuiesc pe bărbat şi chiar îl agresează fizic. De altfel, scrie tabloidul britanic, mai multe victime ale unor astfel de jafuri au fost spitalizate.

Sexul gratuit pe plajă va duce numai la un jaf. Prietenul meu a cunoscut o fată într-un bar şi au plecat spre plajă. Şi-au scos amândoi hainele şi, apoi, brusc, au apărut acei bărbaţi şi i-au cerut portofelul. Le-a dat toţii banii, telefonul şi ceasul şi tot l-au bătut. Şi-a petrecut majoritatea timpului din ultimele două zile de vacanţă într-un centru medical“, a scris un turist.

„Nu merge pe plajă cu una dintre aceste prostituate – acolo lucrează, le iau banii oamenilor după ce îi duc într-un loc retras“, a scris David Green pe TripAdvisor.

„Băieţii merg pe plajă noaptea târziu cu «fetele» şi înainte să se întâmple ceva, personajele negative apar şi le iau toţi banii spunând că este o «amendă la faţa locului»“, a adăugat Welsh Lad.

Au existat şi persoane care au relatat că după ce şi-au lăsat lucrurile pe plajă pentru a face o baie în mare, nu şi-au mai găsit bunurile când au ieşit din apă.

Prostituţia nu este ilegală în Bulgaria, menţionează tabloidul britanic citat, adăugând însă că aceasta ar fi legată de lumea interlopă din această ţară, care ar controla multe dintre barurile şi cluburile din Nisipurile de Aur.

Iar multe dintre fetele care sunt implicate în atacurile „sex pe plajă“ ar fi prostituate locale controlate de şefii mafiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *