Avocata condamnată Ingrid Mocanu, reacţie NERVOASĂ: Raportul GRECO, făcut pe prietenii

Avocata Ingrid Mocanu s-a dezlănțuit după raportul GRECO, dezvăluind relaţii de prietenie pe care reprezentantele experţilor internaţionali le-ar avea cu două nume celebre din justiţia din România, respectiv Anca Jurma și Anca Stroe.

„Iote ce am găsiit!!! Ce mică e lumea!
Blonda-Adidas (VITA cumva) și bruneta-ochelari (KALOU cumva), raportorii GRECO care ne cer să desființăm Secția, sunt prietene pe facebook (prietene bune de tot că își dau like-uri) cu cine credeți? Nu ați ghicit? Vă spun eu: cu doamna Anca Jurma! Da, da! ACEA Anca Jurma … cea care era mare șefă a DNA și se „porcăia” cu Mirică pe înregistrări… și Jurma o mare expertă GRECO.
De la doamna Jurma or fi luat ele opinie despre cum e cu „independența” justiției și despre cum se luptă „anticorupție”? Cum că ar fi mai bine fără Secția de Magistrați, căci deranjează „paraditorii” care trebuie să joace țonțoroiul liniștiți pe viețile noastre? Eu așa cred.
Aaa. Sau de la cealaltă prietenă a lor de pe facebook: altă Ancă … Anca Stroe. Cine o mai fi și asta? Vă întrebați. Și eu m-aș fi întrebat, dacă eram în locul dvs. Dar eu știu…căci pe vremea când mai credeam în Justiție și Adevăr lucram… la Ministerul Justiției… unde lucrează și duduia, ca personal asimilat… Impropriu spus „lucrează”, căci știți ce a „lucrat”? A făcut un raport GRECO cu Panagiota (Kalou cumva) pentru Armenia. Ce știe Anca Stroe (fostă Chelaru) despre justiție? Absolut nimic! O demoazelă extrem de ștearsă, care de când a intrat în Ministerul Justiției a plimbat niște hârtii și era „reprezentant” al MJ prin diverse țări, unde se făcea shopping foarte intens.
Individa este de o mediocritate crasă, analfabetă funcțional și fără pic de pregătire: nu a văzut în viața ei un dosar de parchet sau de instanță, nu a citit codurile penal ori de procedură cap coadă vreodată, iar de când a ieșit de pe băncile facultății a făcut plimbări externe, fără vreo expertiză anterioară sau în timpul plimbărilor prin lume. Da, dânsa împreună cu Kalou au făcut un raport GRECO în care certau Armenia că nu prea e anticoruptă…. cam ce au făcut cele două dudui prin România.”, a scris Ingrid Mocanu pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *