Avocatul criminalului din Caracal dezvăluie ce a declarat acesta în fața anchetatorilor

Avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, principalul suspect al tragediei de la Caracal, a dezvăluit că acesta a susținut, în fața anchetatorilor, că este nevinovat și că nu le cunoaște pe fetele dispărute, Alexandra și Luiza. În acest moment, Dincă este arestat preventiv pentru 30 de zile.

„Pledează pentru nevinovăție, în mod constant, de când a fost adus la audieri, inclusiv în fața instanței. Spune că nu cunoaște cele două persoane despre care e acuzat că le lipsește de libertate. Acuzația acum nu e de omor, ci de trafic de minori și viol. Acestea sunt infracțiunile reținute acum”, a spus avocatul Alexandru Bogdan, care a mai precizat că suspectul este coerent și explicit

De asemenea, suspectul refuză să spună ceva anchetatorilor cu privire la apelul telefonic pe care l-ar fi dat mamei Alexandrei și nici nu recunoaște că ar fi luat-o pe copilă la ocazie.

În ceea ce privește oasele găsite în curtea lui, bărbatul a declarat  că „nu sunt oase de natură umană”.

De asemenea, Dincă nu a dorit să facă declarații cu privire la ce a făcut în intervalul de timp dintre răpire și crimă.

„Nu recunoaște. Justifică faptul că în zilele respective a fost plecat la piață dimineața si a revenit la domiciliu unde a lucrat o activitate de tinichigerie. Dezmembrează componente de fier și le comercializează”, a răspuns avocatul său.

Legat de bijuteriile găsite în curtea lui, care ar fi ale Alexandrei, suspectul principal a spus că sunt false și că el colecționa bijuterii care nu sunt originale și, de fapt, ar aparține soției lui. Bărbatul nu a dorit să comenteze faptul că le ținea într-un butoi.

De asemenea, despre hainele găsite de polițiști, suspectul a spus că aparțin familiei lui.

În ceea ce privește apelurile date de Alexandra la 112, avocatul a spus că au fost făcute de pe telefonul lui Gheorghe Dincă.

„Există probe concrete, dar e insuficient ca la ora actuală să apreciem că această persoană este vinovată și trebuie condamnată”, a adăugat avocatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.