Avocatul familiei fetiţei ucisă de un poliţist acuză: Prima minciună!

Femeia care se afla în spatele mașinii de poliție și care deține camera de bord ce a surprins momentul accidentului în care şi-a pierdut viaţa Raisa a fost audiată de procurori.

Aceasta le-a spus anchetatorilor că a șters imaginile de pe cardul de memorie pentru că ocupau prea mult spațiu. Polițiștii nu au crezut explicația femeii și s-au deplasat la mașina acesteia pentru a lua camera de bord.

Femeia a fugit în momentul în care i-a văzut pe jurnaliști în fața Brigăzii de Poliție.

Înainte de audiere, femeia a refuzat să mai comunice cu avocatul familiei, Adrian Cuculis.

urmează să aflăm dacă polițistul acceptă sau nu să facă testul poligraf, solicitat de avocatul familiei Raisei, iar mașina implicată în accident va fi dusă la expertizare.

După audierea prietenei Raisei, Marina, care a fost și ea lovită de polițist pe trecerea de pietoni, Adrian Cuculis a susținut că „apare prima minciună din declarația polițistului”:

„Cert este că apare, cel puțin după părerea mea, prima minciună din declarația polițistului și sper să aibă în vedere lucrul acesta. Spunea că rula cu girofarul pornit, avem un martor deja și cel de-al doilea martor, respectiv pe Marina, care spune că a văzut mașina poliției, au apreciat că au suficient timp să treacă, și poate cel mai șocant este că Marina vine și spune astăzi că „eu speram că va opri la trecerea de pietoni”. Asta a spus Marina. Și spunea foarte clar că a văzut că e o mașină de poliție din depărtare doar că nu avea nicio rampă pornită, deci apare prima minciună din declarația lui.”, a povestit avocatul Adrian Cuculis la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *