Bărbații care au furat un seif dintr-o firmă, plasați în arest și sub control judiciar

Trei bărbați au fost plasați duminică de magistrați în arest la domiciliu, sub control judiciar sau în arest preventiv în dosarul în care polițiștii fac cercetări după furtul unui seif cu 500.000 de lei dintr-o societate din Bistrița.

Potrivit IGPR, cei trei bărbați au fost prezentați duminică magistraților. Aceștia au dispus luarea măsuri arestului la domiciliu față de bărbatul de 45 de ani, control judiciar pentru 60 de zile față de bărbatul de 46 de ani și arestare preventivă față de bărbatul de 32 de ani.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, pentru documentarea întregii activități infracționale.

Polițiștii au făcut duminică opt percheziții în acest caz.

„Perchezițiile au fost desfășurate în județul Bihor, în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, iar persoanele vizate sunt bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, în municipiul Bistrița, unde, din sediul unei societăți comerciale, ar fi sustras un seif metalic, în care se aflau 500.000 de lei. În urma perchezițiilor domiciliare, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe telefoane mobile, înscrisuri (bonuri de casă cu sume cheltuite), 15.900 de euro, 60.200 de lei, documentele autoturismului folosit, 2 stații de emisie-recepție și obiecte vestimentare”, a transmis, duminică, Poliția Română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.