Bărbatul care şi-a tăiat nevasta în sediul Judecătoriei, reţinut!

Bărbatul care a tăiat o femeie în zona feţei, într-o sală a Judecătoriei Constanţa, a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat, vineri, instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventiv. Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a informat că bărbatul a fost reţinut, joi seara, de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale al Poliţiei municipiului Constanţa, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

„Acesta este cercetat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa. Conform sursei citate, în ziua în curs bărbatul urmează să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Joi, o femeie, de 33 de ani, a fost tăiată pe faţă cu un cuţit, de către fostul concubin, de 44 de ani, în timp ce ambele persoane se aflau într-o sală de judecată a Judecătoriei Constanţa. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, fiind conştientă şi cooperantă, iar agresorul a fost preluat de poliţişti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.