Bărbatul fugit de sub nasul polițiștilor a fost prins și va fi extrădat în Austria! Anchetă la Poliție!

Bărbatul urmărit în baza unui mandat european și care a fugit ieri chiar de sub nasul polițiștilor din sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, la scurt timp după ce a fost prins, a fost prins astăzi în Brăila, la locuința unui prieten.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Galaţi, Gabriela Costin, bărbatul a fost prins joi dimineață în jurul orei 4.00, în comuna Gemenele din judeţul Brăilași. El a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliției Județene Galaţi.

Bărbatul, în vârstă de 38 ani, din localitatea gălăţeană Barcea, urma să fie reţinut pentru 24 de ore în baza unui mandat european de arestare emis pe numele său de autorităţile din Austria. El este suspectat că a săvârşit două infracţiuni de furt în Austria, un furt auto şi unul din bancomat, şi urma să fie reţinut în vederea extrădării. Când a auzit că va fi reţinut, bărbatul a pretins că îi este rău şi a mers la toaleta Poliției Județene Galați. La un moment dat, poliţiştii au constatat că tânărul a fugit din toaleta instituţiei şi au dat alarma. Oraşul a fost împânzit de filtre de poliţie, care îl căutau pe fugar, poliţiştii gălăţeni solicitând, totodată, ajutorul colegilor din oraşele vecine.

La nivelul IPJ Galați va fi demarată o anchetă pentru a se stabili cine se face vinovat de fuga bărbatului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *