Barna, contrariat de fake news-ul despre proiectul PNRR: “A fost chiar ridicolă minciuna de ieri, știrea de ieri rostogolită în zona de PSD”

 

Vicepremierul Dan Barna spunea zilele trecute că CE (Comisia Europeană) a cerut modificarea PNRR. Oficialul susține însă că operațiunea e una normală, o etapă pe care o descrie de „negociere”, asta deoarece proiectul nu e încă finalizat.

„E o etapă de negociere, care nu putea să fie altfel. E o etapă trecută în procedură. A fost chiar ridicolă minciuna de ieri, știrea de ieri rostogolită în zona de PSD, când nici măcar nu ai trimis proiectul. E o negociere firească”, a spus Dan Barna, la Digi24.

Președintele României, Klaus Iohannis, urmează să se întâlnească la Palatul Cotroceni cu responsabilii din Guvern pentru a discuta observațile Comisiei Europene.

„Vom evalua primul feeedback, vom îmbunătăți planul. Ministerul se va prezenta din nou la Comisie cu planul îmbunătățit și în final sunt convins că va fi acceptat. Avem șanse imense să punem în practică reforme care s-au tot amânat și să facem investiții. Sunt hotărât să ducem lucrurile în zona de succes”, spunea zilele trecute Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.