Baronul de Giurgiu, ministrul Economiei, Nicolae Bădălău, face campanie împotriva referendumului (VIDEO)

Președintele PSD Giurgiu și ministrul economiei, Niculae Bădălău, apare într-o filmare realizată cu camera ascunsă când le vorbește primarilor că nu va vota la referendumul pentru justiție inițiat de Klaus Iohannis. Imaginile au fost publicate pe site-ul oprestefrauda.ro, lansat de PNL.

„Dovada că PSD face campanie anti-Referendum, în ședințele interne de partid. Înregistrare cu baronul Niculae Bădălău de săptămâna trecută în care pune presiune pe primarii lor să blocheze participarea la vot la Referendum”, se arată în mesajul de pe site-ul oprestefrauda.ro, citat de digi24.

Deși spune că la referendumul pentru justiție nu sunt întrebări care să-l preocupe, liderul PSD Giurgiu admite totuși că românii pot fi întrebați „lucruri serioase, de stat, de justiție”.

„Îi văd, îi văd, îi simt. Ei se duc acolo și spun: ăla e de dreapta, ăla e de stânga, noi votăm cu ăștia. Dar e mai greu de conceput. Deci eu vă spun, eu unul la referendum nu aș vota referendumul. Nu aș vota vota pentru că nu simt că e o întrebare care chiar să mă preocupe. Asta e cauza pentru care nu susțin referendumul. Ok, vrei să-i întrebi pe români ceva. Hai să-i întrebăm lucruri serioase, de stat, de justiție, de…”, spune Niculae Bădălău, potrivit înregistrării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *