Baronul de Neamţ Ionel Arsene a sfinţit sediul PSD pentru Dăncilă după ce declarase că NU o votează

Președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, apropiat a lui Liviu Dragnea și unul dintre cei mai influenți baroni ai partidului, a participat astazi la slujba de sfințire a sediului PSD Târgu Neamț, alături de foștii miniștri Dănuț Andrușcă și Răzvan Cuc.

„Suntem optimiști înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale. M-am întâlnit cu colegii mei din zona Târgu Neamț și după ce am luat parte la slujba de sfințire a sediului, am discutat despre campanie și ce mai avem de făcut.

Membrii PSD Neamț au mers în tot județul și le-au vorbit oamenilor despre cel mai potrivit dintre candidați pentru președinție: Viorica Dăncilă. După cinci ani de dezbinare, de vacanțe și război cu PSD, Klaus Iohannis ar trebui trimis la Sibiu, să locuiască într-una din cele 6 case luate cu bani din meditații. Ne-ajunge.

Avem nevoie de un președinte muncitor și implicat. Sper să fie cât mai mulți nemțeni care să voteze #cuinima!

Le mulțumesc colegilor din PSD Târgu Neamț că au fost atât de activi! Rezultatele vor arăta cât am muncit fiecare!”, a scris Ionel Arsene, pe Facebook. Arsene declarase că nu o va alege pe Viorica Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *