Baronul PSD Marian Oprișan s-a prezentat la CEx și pare că a uitat din ce partid face parte: Nu suntem razgandaci, nu putem sa ne culcam seara cu o decizie si sa ne trezim cu o alta decizie

In sedinta CEx a PSD de astăzi este de asteptat sa se discute despre criteriile pe care vor trebui sa le indeplineasca viitorii candidati la sefia PSD si sa se stabileasca cele mai importante detalii cu privire la organizarea congresului.

In partid sunt mai multe curente, existand si voci importante care sustin amanarea alegerii unei noi conduceri pana mai spre toamna. In schimb, presedintele interimar Viorica Dancila sustine alegerea cat mai rapida a unei noi conduceri, cu puteri depline. In acelasi timp, PSD trebuie sa ia cat mai curand decizii importante cu privire la viitorul candidat al partidului la alegerile prezidentiale de la finalui acestui an.

Președintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a precizat ca a discutat in aceasta dimineata cu Viorica Dancila despre problemele administratiei locale si despre rectificarea bugetara.

Oprisan a declarat ca nu exista posibilitatea amanarii congresului.

„Dupa parerea mea nu exista nicio posibilitate, pentru că PSD e un partid extrem de serios. Si un partid romanesc, spre deosebire de altele. Nu as fi de acord, nu suntem razgandaci, nu putem sa ne culcam seara cu o decizie si sa ne trezim cu o alta decizie. In toata lumea civilizata, intr-o saptamana, daca pleaca presedintele sau ti-l aresteaza cineva, se alege altul. (…) Trebuie sa luam o decizie cu privire la prezidentiabil si la congresul care il va desemna. De saptamana viitoare urmeaza o discutie in interiorul partidului”, a mai spus Oprisan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *