Băsescu a RĂBUFNIT după ce a fost presat să părăsească vila de protocol: Cât timp s-au înfruntat cu mine n-au fost în stare de nimic. Bravi bărbați ai țării!

Fostul președinte Traian Băsescu a spus miercuri că se va muta din vila de protocol când apartamentul pe care l-a cumpărat va fi gata.

„Eu sper să fie o plecare civilizată, chiar dacă oamenii politici din România s-au arătat atât de lași”, a spus Băsescu, la ieșirea din locuință.

„Nu știu, depinde…În primul rând, n-am semnat contractele pentru energie electrică, pentru gaze. În al doilea rând, am comandat o mobilă, o bibliotecă, trebuie să pun și cărțile undeva. Eu sper să fie o plecare civilizată, chiar dacă oamenii politici din România s-au arătat atât de lași. Au ținut să facă legi pentru mine, după ce nu am mai avut putere politică la interior. Cât timp s-au înfruntat cu mine n-au fost în stare de nimic. După ce n-am mai fost activ în politica internă, și-au arătat vitejia. Bravi bărbați ai țării! E strâns aproape tot”, a spus Traian Băsescu, care a spus că a primit notificare de la RAAPPS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.