Băsescu, atac dur la Nicolae Popa: Bântuie zilnic televiziunile pentru că este calificat să explice cum a putut abuzivul Stat Român să-i strice şederea în frumoasa staţiune turistică Bali

Fostul președinte Traian Băsescu acuză că fostul directr al Gelsor Nicolae Popa care a devalizat FNI se plânge la TV că a fost extrădat ilegal din Indonezia. Fostul șef al statului a posta un mesaj ironic, dar foarte dur pe rețelele de socializare:

Să vină Nicolae Popa la televizoarele patriei!
Da…Nicolae Popa, prezentat de Antena 3 ca victimă, trebuie să vină la toate televizoarele patriei să ne explice cum el, care a jefuit peste 300 000 de români, a fost adus în ţară ilegal şi abuziv.
Propagandiştii televizaţi specializaţi în dezinformare Abraham, Chireac, Gâdea, Badea, Buşcu şi mulţi alţii au nevoie să-şi întărească echipa cu un om calificat cunoscător al „drepturilor omului” care a devalizat FNI furând banii a peste 300 000 de români.
Nicolae Popa trebuie integrat rapid în echipele de dezinformare care bântuie zilnic televiziunile pentru că este calificat să explice cum a putut abuzivul Stat Român să-i încalce „drepturile” de condamnat, stricându-i şederea tihnită de sub soarele Indoneziei, în frumoasa staţiune turistică Bali.
Hai Gâdea, hai Buşcu, hai Chireac, hai Abraham, hai Badea, hai…….strigaţi, chemaţi oameni în stradă, condamnaţi cu mânie şi cu pumnul ridicat Regimul Băsescu, rupeţi-vă „în direct” hainele de pe voi, puneţi filmuleţe cu borfaşii de rang înalt care au primit sacoşe cu bani de la FNI şi nu uitaţi să vă puneţi pe ecran sloganul „DREPTATE PENTRU NICOLAE POPA !”
Să vină Nicolae Popa la televizoarele patriei !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.