Băsescu cere demisia lui Dăncilă și oprirea programului de majorare a salariilor și pensiilor în detrimentul investițiilor

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a declarat, luni seara, la B 1 TV, că premierul Dăncilă trebuie să demisioneze după eșecul PSD la alegeri și după arestarea lui Dragnea. De asemenea, fostul președinte al României îl atacă și pe ministrul Teodorivici și cere și oprirea programului guvernului de mrire a salariilor și pensiilor și ignorarea investițiilor.

”Trebuie ținută cârma. E un moment de criză. Un moment de criză majoră în coaliție. Degeaba mai vorbesc de legitimitatea pe care au avut-o în 2016, ea e înjumătățită și transferată opoziției.

Dăncilă trebuie să demisioneze, categoric, e cea mai bună soluție. Greșește că nu o face. Ea e controlată de baronimea locală. Greșește! Va duce PSD la 10-12%! Doamnă, nu vă lăsați păcălită de haita din jurul dumneavoastră. Mergeți la Cotroceni și depuneți mandatul!

Când Dumnezeu vrea să te batjocorească, îți ia mințile. Așa e Orlando ăsta, discotecarul.

Ei nu mai pot guverna. Mandatul trebuie predat la președinte și el să găsească o soluție. El a cerut demisia, înseamnă că știe ce vrea să facă, nu o cerea aiurea.

Trebuie oprit acest program criminal, în care secătuiesc finanțele țării și nu dau niciun ban la investiții. Ei au înțeles doar atât: ne cumpărăm simpatie dând bani la populație. Nu rezistă Guvernul până la Congresul PSD. E presiune din partea societății, proteste în stradă.”, a declarat Băsescu.

9 thoughts on “Băsescu cere demisia lui Dăncilă și oprirea programului de majorare a salariilor și pensiilor în detrimentul investițiilor

  1. Se vede ca creieul lui (constituit dintr-un neuron) , are doua parti : FESA 1 si FESA 2 . Iar la mijloc – BASAUL … Daca l-ar duce „neuronul”, ar spune : ” Conform Legii … Articolul … punctul … … Dar as : Ce Lege ; ce articol ; ce Punct / „aliniat ??? Sau asa a visat cu neuronul zapacit … ???

  2. Nu sunt de acord cu zicerile d-lui Basescu sa nu mai creasca pensiile si salriile.Ce salarii au parlamentari etc.

  3. Puteți mări orice…nu ne mai păcăliți.Nu dați banii din buzunarul vostru…nu ne mai încântă nimic din ceea ce faceți.Ati mințit,mințiți și dorim să plecați …mărirea salariilor și a pensiilor duce la un nou val de scumpiri ,așadar,totul este o minciună.Sa se sisteze pensiile speciale.

  4. Basescu si altii ca el sa scoata banii de la ciorap si sa-i verse la stat pentru investitiile care sunt de facut, nu sa puna bariere pe veniturile oamenilor! Ca si asa salariile si pensiile sunt de mizerie. Doar privilegiatii, hoti de milioane si miliarde, ar trebui sa dea socoteala de agoniseala lor, ca acolo sta grosul, nu în veniturile poporului!
    Sa se faca o comisie de oameni cinstiti, care sa le analizeze averile si sa întoarca banii în visteria statului.

  5. V-am ascultat păsul!nu sunt adeptul lui Băsescu!..dar aici are dreptate!.. așa a procedat Năstase și Tăriceanu, până a băgat țara în criză!..dă trdui tăiate pensiile și salariile nesimțite,că în toate țările europene , dacă te-ai pensionat și vrei să lucrezi pe perioada cat lucrezi indiferent privat sau bugetar,pensia se distrează,nu că în România,pensie 80 000 lei,pensie specială 50 000mi lei,salariu 60 000 lei..270 de pensii minime primește de exemplu Melescanu!..tot jaful ăsta trebuie stopat și recuperat,…de unde vrea pensii mari?…un exemplu:.. dacă un tată e bețiv și curvar și nu are nici servici,se împrumută să le ia copiilor pâine și jucării , ăla e un tată bun?..așa’i guvernul nostru!

    1. Psd istii acuza pe Gheorge Lazar, opzantii pe melescanu. Dar oare vedem numai ce ne convince?Ia spune i pe toti si dintro parte si din cealalta.Sa vezi ca sunt mai multi generali si securiti decat cei din coalitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *