Băsescu cere demisia lui Dăncilă și oprirea programului de majorare a salariilor și pensiilor în detrimentul investițiilor

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a declarat, luni seara, la B 1 TV, că premierul Dăncilă trebuie să demisioneze după eșecul PSD la alegeri și după arestarea lui Dragnea. De asemenea, fostul președinte al României îl atacă și pe ministrul Teodorivici și cere și oprirea programului guvernului de mrire a salariilor și pensiilor și ignorarea investițiilor.

”Trebuie ținută cârma. E un moment de criză. Un moment de criză majoră în coaliție. Degeaba mai vorbesc de legitimitatea pe care au avut-o în 2016, ea e înjumătățită și transferată opoziției.

Dăncilă trebuie să demisioneze, categoric, e cea mai bună soluție. Greșește că nu o face. Ea e controlată de baronimea locală. Greșește! Va duce PSD la 10-12%! Doamnă, nu vă lăsați păcălită de haita din jurul dumneavoastră. Mergeți la Cotroceni și depuneți mandatul!

Când Dumnezeu vrea să te batjocorească, îți ia mințile. Așa e Orlando ăsta, discotecarul.

Ei nu mai pot guverna. Mandatul trebuie predat la președinte și el să găsească o soluție. El a cerut demisia, înseamnă că știe ce vrea să facă, nu o cerea aiurea.

Trebuie oprit acest program criminal, în care secătuiesc finanțele țării și nu dau niciun ban la investiții. Ei au înțeles doar atât: ne cumpărăm simpatie dând bani la populație. Nu rezistă Guvernul până la Congresul PSD. E presiune din partea societății, proteste în stradă.”, a declarat Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *