Băsescu  îl sfătuiește pe  Cîțu să fie  ferm: “Trebuie să-și facă autoritate cu Constituția în mână. Trebuie să le arate cine este șeful”

Fostul președinte  al  României,  și actual  europarlamentar  PMP, Traian Băsescu, a  făcut  afirmații dure,  miercuri seară, la TVR,  referitor  la  actuala  situație  politică  din  țară, dar  și la situația politică din țară, dar și la declarația lui Klaus Iohannis privind o „resetare” a României.

„De ăștia care resetează întotdeauna tot întâlnești pe tot globul. Uitați-vă la Trump. A vrut să reseteze America și a făcut-o praf.

Avem un guvern de coaliție, dar nici unul nu este câștigător al alegerilor. Stângăciile de început trebuiesc controlate de premier și depinde foarte mult de autoritatea pe care o va avea premierul. dacă nu, va avea trei guverne în unul.

Nu vom nici o bătălie pentru idei, ci pentru imagine. Ce mi se pare că a greșit premierul, și este inexplicabil, dreptul lui de veto la nominalizarea și revocarea miniștrilor. Aici premirul Cîțu trebuie să aibă o discuție cu șefii d epartid și să le spună: ’Te revoc și pe tine din funcția de vicepremier’. Trebuie să-și facă autoritate cu Constituția în mână. Trebuie să le arate cine este șeful”, a declarat Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *