Băsescu, impresionat că Olguța și Manda s-au afișat, la nuntă, alături de copiii lor

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, sare, oarecum în apărarea Olguței Vasilescu, despre care șeful PNL, Ludovic Orban, a afirmat că a făcut nunta în post, ca “păgânii”, că și el a făcut nunta în postul Crăciunului, luând dispensă de la biserică pentru acest lucru.

„Am auzit că unii țipă că e în post. Și eu am făcut nunta tot în post. Atunci am putut. Eram în anul IV la Academia Navală și m-am căsătorit cu învoire de 48 de ore. Ce aveam timp să o facă cu săptămânile? În aceeași zi cununie civilă, cununie religioasă și până seara eram și nuntaș. La 22.00 s-a închis restaurantul, că așa era pe vremea aia. Deci a fost în postul Crăciunului. Iei dispensă de la biserică și o faci, că altfel nu ai putea să faci cununia religioasă”, a declarat Traian Băsescu, duminică la România Tv.

Fostul președinte a precizat că nu are simpaticii pentru Olguța Vasilescu, însă a fost impresionat că atât ea, cât și Claudiu Manda s-au afișat la petrecerea de nuntă alături de copiii lor.

„Nu, nu am o simpatie pentru Olguța în mod special, însă pe mine m-a impresionat altceva și în rest e o chestie omenească, o nuntă, oamenii s-au simțit bine, că așa e în viață. Când e nuntă, e veselie. Pe mine m-a impresionat altceva. I-am văzut într-o transmisie, unde au fost cu copiii. Știți că fiecare dintre ei are câte un copil. M-a impresionat. Faptul că i-au afișat, că erau bucuroși copiii mi-a plăcut, m-a impresionat”, a mai spus  Băsescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *