Băsescu: Preşedintele poate frâna setea de putere a PSD dacă este dispus să lupte

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, spune că şeful statului Klaus Iohannis „poate frâna setea de putere” a PSD dacă este dispus „să lupte”.

„Preşedintele României nu poate să abdice! Iohannis este în capcana lui Daddy după numirea fără crâcnire a premierului Dăncilă”, a scris Băsescu, vineri, pe Facebook.

Potrivit lui Băsescu, directorul SPP poate fi numit de preşedintele României, dar numai la propunerea adoptată prin consens de CSAT.

„Din păcate, se pare că Iohannis nu a înţeles că în CSAT are şapte miniştri PSD care vor executa dispoziţiile lui Daddy la numirea şefului SPP şi nu pe ale sale. Directorul SIE se numeşte de Parlament, la propunerea preşedintelui României. Asta înseamnă că, pentru a primi votul majorităţii în Parlament, Iohannis este din nou dependent de Daddy. Şi atunci, care a fost raţiunea numirii fără niciun fel de rezistenţă a premierului Dăncilă?”, scrie Băsescu.

Continuarea articolului la adresa www.agerpres.ro/politica/2018/02/02/basescu-presedintele-poate-frana-setea-de-putere-a-psd-daca-este-dispus-sa-lupte–48189

SURSA: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *