Bătaie în parcare: Bă, îţi iau glanda! (VIDEO)

Un tânăr a fost snopit în bătaie în timp ce se afla în incinta unei staţii PECO din localitatea Bucovăţ. Agresorul s-a enervat pentru că fusese acuzat de victimă că ar vrea să-i fure iubita.

Incidentul a avut loc în localitatea doljeană Bucovăţ, într-o staţie PECO. Un şofer care aştepta să alimenteze a surprins întreaga scenă. La un moment dat în imagini se observă cum bărbaţii discută şi, brusc, unul dintre ei începe să-şi lovească interlocutorul. „Am auzit doar că unul dintre ei a striga: Bă, îţi iau glanda! Apoi am văzut cum un tânăr este doborât şi lovit cu pumnii şi picioarele”, a povestit un martor.

Poliţiştii au ajuns la faţa locului şi au început cercetările. Din primele mărturii, scandalul ar fi început de la o fată. Agresorul, acuzat de victima în vârstă de 26 de ani că încearcă să-i fure iubita, ar fi fost ameninţat că va avea probleme dacă nu se potoleşte. Furios, bărbatul s-a prefăcut că pleacă, dar s-a întors brusc şi a început să-l lovească pe tânărul care-i aducea tot felul de acuze şi-l ameninţa.

Victima a depus plângere la Secţia 3 Poliţie Rurală Bucovăţ. Tânărul le-a spus poliţiştilor că se întorcea de la lucru atunci când a fost agresat în staţia PECO. În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, urmând ca la finalizare să se propună soluţie legală.

VIDEO:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *