Bebeluș în vârstă de o lună,  ucis de gripă

Paramedici SMURD trateaza victimele unui accident chimic produs in cadrul unui exercitiu la societatea Avicola din Buzau, marti 20 octombrie 2015. CIPRIAN STERIAN / MEDIAFAX FOTO

Un bebeluș, în vârstă de  doar o lună, a fost găsit decedat, în locuința prinților săi, din Baia Mare. Primele date ale investigației  sugerează că micuțul ar fi murit din cauze medicale, cel mai probabil de gripă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Meteș, a declarat, duminică, potriviti mediafax.ro, că nu există suspiciuni cu privire la decesul bebelușului.

„Polițiștii au fost sesizați în noaptea de sâmbătă spre duminică în legătură cu decesul unui bebeluș din Baia Mare. La fața locului, aceștia au constatat că nu există urme de violență pe cadavrul bebelușului, acesta fiind transportat la IMP în vederea efectuării necropsiei. Până în acest moment nu există suspiciuni cu privire la decesul bebelușului, cel mai probabil fiind vorba de cauze medicale”, a spus Meteș.

Surse medicale au declarat la rândul lor că un echipaj medical de SAJ Maramureș a fost solicitat la o familie pentru a constata decesul unui nou-născut în vârstă de lună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *