Becali a uitat de călugărie! Acum vrea alianță cu Băsescu

Nu a trecut mult, de când Gigi Becali declara, într-un interviu, la RomâniaTv, că vrea să se călugărească și, iată că acum îl bate gândul să reintre în politică. Și nu oricum, ci într-o alianță cu fostul președinte al României, Traian Băsescu.

Asta, în ciuda declarației sale de la Romania TV, când, în ceea ce privește politica, Becali a mai spus că nu-l susține pe președintele Iohannis, dar are alt preferat: „E cuminte, dar eu susțin doar un ortodox! Uite, cum mă pot eu implica în politică. Dau 10.000.000 de euro pentru ca Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române, să candideze”.

Cel mai probabil, noua idee a încolțit în mintea lui Becali după altercația pe care a avut-o de sărbători, la Poiana Brașov, cu Sida (Bogdan Ionescu), fostul ginere al lui Băsescu.

„M-am întâlnit și cu președintele PMP, Eugen Tomac, la teleferic, acolo la munte. I-am zis că vreau să mă întâlnesc cu Traian Băsescu, să unim toate forțele astea de opoziție. Am uitat tot răul, gata. Mi-aș dori să mă întâlnesc cu el, că Băsescu e om deștept. Eu țin minte doar atunci când m-a sunat la pauza meciului cu Valencia și m-a invitat la președinție. A fost o onoare pentru mine,” a spus Gigi Becali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *