Becali bagatelizează coronavirusul: E un flec! Oamenii mor că nu au tratament! Le cumpăr eu

Gigi Becali a declarat că vrea să aducă Favipiravirul din India sau Arbidolul din Rusia, pentru a-i vindeca pe oameni de coronavirus. Patronul FCSB a precizat că mama sa se simte bine şi că s-a vindecat de COVID-19.

Mama patronului FCSB a fost infectată cu coronavirus în urmă cu o lună. Informaţia a fost confirmată de Gigi Becali. De asemenea, Becali a declarat că în urma îmbolnăvirii mamei sale, el s-a testat de cinci ori pentru COVID-19 şi de fiecare dată rezultatul testului a fost negativ.

„Vreau să aduc nişte medicamente pentru că oamenii nu ştiu. De exemplu, tu ai virusul, sau Doamne fereşte!, să nu ai. Ce medicament iei de la farmacie. Ştii? Ce? Să ne spună ministrul Sănătăţii: dacă ai simptome te duci şi iei de la farmacie cutare medicament. Ei mor fiindcă stau fără niciun tratament 2-3 săptămâni. Eu vreau să aduc medicamente din India, Favipiravirul, sau Arbidolul din Rusia. Eu cumpăr medicamentele, le pun în farmaciile din România fără adaos, ca să putem salva oamenii. Ei ştiu doar de paracetamol. Băi, nu trece cu paracetamol”, a spus Gigi Becali.

Nu este prima dată când Gigi Becali ar urma să cumpere medicamente pentru tratarea coronavirusului. Patronul FCSB a mai cumpărat un medicament din Rusia pe care l-a donat Spitalului Matei Balş din Bucureşti.

„Am plătit 120.000 de pastile de antidot din Rusia. Acest medicament nu este acreditat de Uniunea Europeană, dar poate fi adus. Eu fac totul gratuit. Am luat medicamentul și îl dau gratuit la Matei Balș. Ei distribuie mai departe unde e nevoie. Cu toată averea mea eu vreau să ajut oameni. La clinica mea se fac teste de coronavirus. Am luat și 2.000 de teste, pentru început”, spunea Gigi Becali la un moment dat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *