Becali, show în trafic: Stai că m-a oprit poliţia! Hai că m-a lăsat. Dar stai că mi-a făcut semn iar, că cică să mă opresc

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a fost oprit de polițiști, asta pentru că se afla la volan și în același timp vorbea la telefon, în direct la Pro Arena. Becali a spus, în direct la TV, că polițistul l-a iertat și l-a lăsat să meargă mai departe pentru că ar vorbi în interesul publicului și informează cetăţenii.

„Stai că m-a oprit poliția, că de ce vorbesc la telefon. Hai că m-a lăsat. Dar stai că mi-a făcut semn iar, că cică să mă opresc. Stai să vedem că dacă mă aude că vorbesc cu voi, poate mă lasă.

Hai că cică m-a lăsat, că cică daca vorbescu cu voi și informez publicul, pentru binele publicului, cică mă lasă”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

În mod normal, polițistul ar fi trebuit să îl amendeze pe Gigi Becali cu o amendă de la 580 de lei, la 725 de lei, 4-5 puncte de amendă și suspendarea permisului pentru 30 de zile.

„Folosirea cu mâinile în orice mod, în timpul conducerii pe drumurile publice a unui autovehicul, tractor agricol sau forestier ori tramvai aflate în mișcare, a telefonului mobil sau a oricărui dispozitiv mobil prevăzut cu funcția de înregistrare ori redare text, foto sau video, concomitent cu încălcarea unei reguli pentru circulația vehiculelor, constituie contravenție și se sancționează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancțiuni, de la 4 la 5 puncte-amendă (de la 580 de lei, la 725 de lei), și cu aplicarea sancțiunii complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.