Ben Oni Ardelean vine  cu o explicație  halucinantă: Polițiștii i-au găsit alcoolemia crescută pentru că luase un tratament pentru  tensiune

 

 După  ce, luni seara, în  zona  Pieței Victoriei, parlamentarul Ben-Oni Ardelean a fost amendat cu 1305 lei și a rămas  fără permisul de conducere pentru 90 de zile, după  ce  polițiștii l-au  prins, la volan, cu o alcoolemie de 0,11 în aerul expirat,  acesta vine cu o explicație  halucinantă: nu băuse alcool ci luase  un  tratament pentru tensiune.

Ben-Oni Ardelean a declarat că va contesta în instanţă decizia poliţiştilor, deoarece nu a consumat alcool.

El a spus că mica alcoolemie care a apărut a apărut din cauza unui tratament pentru tensiune pe care îl urmează de câteva săptămâni.

„E vorba de un tratament pe care îl iau pentru tensiune şi îl iau de câteva săptămâni. Legea spune că trebuie să fie 0, pe alcooltest a apărut o mică alcoolemie de la tratamentul respectiv, nu e vorba de băutură şi nu e vorba de alcool.

Mi s-a suspendat permisul, contest decizia. Bineînţeles că, din punctul meu de vedere, înţeleg şi logica poliţistului care mi-a spus că nu se repetă testul şi că, bineînţeles, am dreptul la o singură testare. Am zis să mai facem încă o dată (testul – n.r.). (…) O să fac o contestaţie în Tribunal cu acte, cu documente, cu tot ce trebuie.

Alcoolemia, îmi explică şi specialiştii, îţi apare din câteva bomboane cu rom sau dacă te clăteşti în gură cu Listerine îţi apare aceeaşi alcoolemie. Nu e vorba de băut. Când bei nu îţi apare 0,1 care abia e contravenţie, să zic aşa”, a declarat Ardelean 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *