Beneficiind de bubele și gafele liberalilor, PSD iese la atac: Nu vreţi să ne spuneţi ce faceţi cu Bode plagiatorul, cu Predoiu „surse neoficiale”?

Deputatul PSD Marian Mina lansează un atac dur la adreasa liberalilor, cărora „au început să le sară batistele pe nas de furie, pe motiv de rotativă”: „Nu vreţi să ne spuneţi ce faceţi cu Bode plagiatorul, cu Predoiu „surse neoficiale” şi cu Popescu, combinatorul din Energie?!”.

El le transmite liberalilor, printr-un mesaj pe Facebook, că „mămăliga se umflă” şi le „va exploda în faţă”.

„Câtorva capete înfierbântate de la #PNL au început să le sară batistele pe nas de furie, pe motiv de rotativă. Mai uşor cu nervii, colegi de la PNL, că aveţi jumătate dintre miniştrii voştri cu probleme! Până să daţi ultimatumuri cu rotativa, nu vreţi să ne spuneţi ce faceţi cu Bode plagiatorul, cu Predoiu „surse neoficiale” şi cu Popescu, combinatorul din Energie?! Linişte totală. Ce mai caută toţi aceşti oameni pe funcţii? Oricâte eschive şi piruete aţi face, e clar că mămăliga se umflă şi vă va exploda în faţă. Tic-tac!

P.S.: Până la rotativă, avem de guvernat. Lăsaţi trăncăneala şi faceţi ce trebuie pentru oameni!”, a scris Mina, sâmbătă, pe Facebook.

Liderii PSD au transmis public că la rocada guvernamentală nu trebuie „să schimbi jucătorii care performează”. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, și secretarul general al PSD susțin că schimbarea premierului nu impune și schimbarea portofoliilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *