Berbeceanu ironizează Poliția, care cerșește like-uri pe Facebook: Şefu’, nu vă supăraţi, dar alea 5 stele reprezintă gradu’ sau clasificarea?

 

 

 

Fostul şef BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a avut o reacție, pe pagina sa personală de Facebook, la faptul că pe  contul Poliției Române se fac solicitări pentru recenzii de 5 stele. Asta în contextul valului uriaș de antipatie generat de sancționarea șoferului cu plăcuțe de înmatriculare cu mesaj anti-PSD.

 

 

 

„Bună ziua.

Am o rugăminte. Puteţi intra pe pagina oficială de Facebook a Poliţiei Române la recenzii şi să acordaţi 5 stele? Vă mulţumesc mult”, este mesajul Poliţiei Române, care a ajuns să aibă doar 1,2 STELE din 5 posibile la recenzii.

Traian Berbeceanu ironizează demersul poliţiei într-un mesaj pe Facebook: „Şefu, nu vă suparaţi dar alea 5 stele reprezintă gradu’ sau clasificarea?

L.E. După ieşirea de astăzi pot să vă dau maxim doo margarete…ca-colegi…”

Berbeceanu s-a implicat în data de 30 iulie în scandalul legat de şoferul cu numerele M..EPSD, publicând o fotografie pe Facebook, în care apare o maşină cu numărul B 314 ZDA (314 = Pi).

„No!
Pentru ăia care nu pricepeţi cum este cu prevederile „Convenţiei de la Viena”, ataşez un exemplu de numere de înmatriculare emise de autoritaţile române. Şi litere, şi cifre, da? Şi decente!”, a scris Berbeceanu.

 

Șefu, nu vă suparați dar alea 5 stele reprezintă gradu' sau clasificarea?L.E. După ieșirea de astăzi pot să vă dau maxim doo margarete…ca-colegi…

Publicată de Traian Berbeceanu pe Marţi, 31 Iulie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *