Birchall şterge pe jos cu sluga PSD, judecătoarea Lia Savonea: Şmecheri care fac de ruşine roba de magistrat.. ajutaţi în continuare în CSM de Lia Savonea!

Fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall o critică în termeni duri pe Lia Savonea, fostă şefă a CSM şi cea care a făcut tot posibilul săl scape pe Liviu Dragnea de puşcărie.

„Smecheri care fac de rusine roba de magistrat.. ajutati in continuare in CSM de Lia Savonea, de aceasta doamna care ar fi trebuit sa plece de multa vreme din CSM! „Achimescu a făcut cerere de revenire în magistratură fără concurs în luna mai 2019, cerere aprobată de Secția pentru judecători a Consilului Superior al Magistraturii (CSM) cu scorul de 5 la 4, „gruparea” Savonea fiind cea care a votat pentru a transforma un fost politician în judecător. La momentul respectiv, el a dat asigurări că nu revine în funcție doar pentru a încasa pensie specială, arătând că acesta este vocația sa, urmând să profeseze până la 65 de ani. Între timp, Achimescu s-a răzgândit și s-a pensionat mai rapid.” Dati share oameni buni, sa se stie adevarul!”, a scris Birchall pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *