Bogdan Licu, Procurorul General al României, rămâne plagiator dovedit! Instanța a respins cererea de renunțare la doctorat

Curtea de Apel București a respins miercuri, pe motiv de „tardivitate”, cererea procurorului general interimar al României, Bogdan Licu, de renuțare la titlul de doctor, după ce a fost acuzat de plagiat. Anunțul a fost făcut de ziarista Emilia Șercan, pe pagina ei de Facebook.

„Mai țineți minte dosarul ăla prin care ditamai procurorul general al României, Bogdan Licu, a încercat să obțină renunțarea la doctoratul plagiat prin intermediul instanței, despre care am scris pe PressOne?

Ei, bine, instanța tocmai i-a respins cererea prin care solicita să renunțe la titlu pe motiv că a făcut cererea prea târziu – cu doi ani mai târziu decât termenul legal în care ar fi putut să dea în judecată Ministerul Educației”, a scris, citată de Hotnews, Emilia Șercan.

Ziarista, pentru a se asigura că „Ministerul Educației nu va face un non-combat în acest caz”, a cerut să intervină ca parte în dosar, cerere care i-a fost admisă.

„Am apărat interesele statului, cum ar veni, și le-am apărat atât de bine, cu ajutor de la Elenina Nicuț, încât am câștigat împotriva ditamai procurorului general al României și a decanului Baroului București, Ion Dragne, care a fost avocatul lui Licu în dosar”, a adăugat Emilia Șerca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *