Bombă. Dragnea CERE Inspecției Judicare Să Rezolve Dosarele Sale!

Liderul PSD, Liviu Dragnea cre Inspecției Judiciare să verifice toate cele trei dosare penale deschise de DNA pe numele său, susținând că în fiecare dintre ele procurorii s-au folosit de protocolul încheiat cu SRI în anul 2009, dezvăluie jurnalistul Ovidiu Vanghele în publicația Centrul de Investigații Media (CIM).

Dragnea susține în solicitarea transmită Inspecției Judiciare pe 23 august că DNA s-a folosit de protocolul încheiat între Ministerul Public și SRI în 4 februarie 2009 în toate cele trei dosare în care a fost sau este cercetat penal. În consecință, acesta cere Inspecției Judiciare să verifice „aspectele” pe care le-a sesizat și să dispună „măsurile legale pentru remedierea aspectelor de nelegalitate sesizate” (citiți aici sesizarea depusă de Dragnea la Inspecția Judiciară).

Dragnea menționează în sesizare dosarul „Referendumul”, în care a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare, dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, în care a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare, și dosarul TelDrum, în care este acuzat de fraudarea banilor europeni.

În ultima perioadă, Liviu Dragnea a făcut presiuni uriașe asupra Guvernului cerând să fie dată o Ordonanță de Urgență prin care să fie anulate protocoalele Parchete – SRI, astfel încât toate procesele să se rejude, iar cele în care procurorii au colaborat cu SRI să fie anulate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *