Bombă! Firea nu exclude candidatura la Cotroceni

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, joi, la Antena 3, că nu exclude o candidatură la alegerile prezidențiale.

„Săptămâna viitoare o să-mi reiau activitatea, atât la primărie, cât și activitatea politică, și voi organiza o întâlnire cu presa și voi comunica intențiile mele pe toate palierele, atât politic, cât și administrativ”, a spus Firea.

Declarația Gabrielei Firea a luat prin surprindere pe toată lumea, ea fiind contradictorie  celor anterioare, în care aceasta nega vehement o eventuală candidatură pentru Cotroceni: „Voi face clarificări săptămâna viitoare. Îmi voi asuma acele decizii pe care le voi lua”.

Ea a adăugat că nu a fost „certată cu pesediștii sau cu PSD-ul”. „100% mă voi implica în campania prezidențială. Sunt membru PSD, chiar dacă am fost dată afară la un moment dat. Sunt membru PSD și îmi doresc un candidat PSD la alegerile prezidențiale, pe care îl voi susține din tot sufletul. Sub nicio formă nu aș fi de acord ca PSD să arunce un iepure în cursa prezidențială sau un candidat fără șanse”, a precizat primarul general al Capitalei.

La rândul său, nici șefa PSD, prim-ministrul Viorica Dăncilă, nu a exclus posibilitatea de a candida  la funcția de președinte al României, ea susținând că va intra în cursa pentru Cotroceni dacă i-o va cere partidul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *