Bombă! Fiul cel mare al lui Dincă ar fi fost în casă când Alexandra suna la 112

O dezvăluire-bombă ar putea schimba cursul anchetei în cazul Caracal. Surse judiciare au declarat, potrivit România TV, că se conturează o nouă ipoteză, potrivit căreia fiul cel mare al lui Gheorghe Dincă ar fi fost în casă când Alexandra suna la 112. Aceleași surse precizează că în înregistrările de la numărul unic de urgenţă 112 se aud şi alte voci decât cea a fetei. În afară de vocea tremurândă a Alexandrei Măceșanu, care cerea speriată ajutor și spune că a fost răpită și violată, se aud, pe fundal, și alte voci.

Această ipoteză vine în sprijinul alteia, care vorbește despre trafic de persoane făcut în casa lui Dincă. De altfel, se pare, că unul dintre copiii lui  Dincă ar fi fost denunțat la DIICOT pentru implicarea în trafic de persoane, iar la dosar ar exista probe care-l leagă pe Gheorghe Dincă, împreună cu familia sa și alți complici, de această activitate.

Dan, fiul cel mare al lui Dincă, are și un istoric infracțional, el fiind implicat într-un caz de viol, în urmă cu câțiva ani, înainte de a pleca în Italia. El și mai mulți bărbați au dus o fată pe un câmp și au batjocorit-o. De altfel, și unul dintre apropiații lui Dincă, pe numele său Victor Mieilă, confirmă informația: “A fost mai demult povestea asta cu violul. Fiu-său a violat o fată, dar a scăpat. Nu știu cum, ce pile avea taică-său. Că nu ne spunea. Ne zicea să ne vedem de treabă. El l-a scăpat pe Dan atunci. Era disperat să rezolve problema”.

Mai mult, în urmă cu câteva zile, chiar Felix Bănilă, șeful DIICOT, anunța extinderea cercetării penale şi pe numele Elenei Dincă, soția lui Gheorghe Dincă, pentru complicitate la omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *