Bombă! În cazul Caracal există probe, la dosar, că Dincă și familia sa, făceau trafic de persoane. Pe numele unuia dintre fiii acestuia a fost depusă plângere la DIICOT

Cazul Caracal oferă, zilnic, noi surprize, iar lucrurile devin tot mai complicate. Potrivit unor surse, citate de România TV, pe numele unuia dintre fiii lui Gheorghe Dincă a fost făcut, la DIICOT, un denunț de trafic de persoane.  De altfel, și în dosarul Caracal ar exista probe că Gheorghe Dincă, împreună cu familia sa, ar fi traficat fete.

Familia criminalului de la Caracal a fost audiată la DIICOT în cazul celor două crime recunoscute de Dincă și șeful DIICOT, Felix Bănilă, declara în urmă cu câteva zile că cercetarea penală a fost extinsă şi pe numele Elenei Dincă, soția lui Gheorghe Dincă, pentru complicitate la omor, după sesizarea mamei Luizei Melencu, adolescent dispărută de acasă în luna aprilie.

Bănilă a mai adăugat că, după audierea mai multor persoane, s-a extins urmărirea penală pentru două infracțiuni de viol comise de Gheorghe Dincă asupra altor persoane decât Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

„Confirmăm emiterea în 7 august 2019 a unui ordin european de anchetă către autoritățile judiciare din Italia, pentru obținerea informațiilor necesare, precum și dispunerea unei comisii rogatorii către autoritățile judiciare din SUA la data de 26 iulie. În 6 august s-a dispus comunicarea datelor privind existența conturilor bancare a datelor, privind veniturile și tranzacțiilor imoblizare, conturile societăților comerciale deținute de inculpat, de soția sa, fiica sa, cei trei fii, de ginere”, a declarat șeful DIICOT.

Miercuri, Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a solicitat reaudierea membrilor familiei lui Dincă pe care îi acuza de complicitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *