BOMBĂ în Justiție: BOR nu mai poate folosi imaginea lui Arsenie Boca!

Biserica a pierdut procesul pentru folosirea imaginii lui Arsenie Boca. Decizia a fost luată de către Tribunalul Bucureşti, dar nu este definitivă, putând fi atacată. Firma care a înregistrat marca „Arsenie Boca” a avut câştig de cauză în instanţă. Proprietarii brandului au cerut ca nimeni să nu mai folosească în scop comercial imaginea lui Arsenie Boca şi iată că Tribunalul Bucureşti le-a dat câştig de cauză.

Dacă decizia va rămâne definitivă, cei care vând icoane şi alte obiecte care conţin imaginea şi numele lui Arsenie Boca nu vor mai avea voie să facă acest lucru.

Arădeanul ce deţine drepturile asupra imaginii lui Arsenie Boca în România, după ce marca a fost înregistrată de o firmă din UK, a somat sute de societăţi comerciale din ţară, inclusiv magazine ale cultelor religioase, dar şi Mănăstirea Prislop.

El a cerut să nu mai comercializeze fără licenţă produse pe care se află chipul fostul stareţ. Bărbatul spune că în acest moment toate incoanele, suvenirurile sau celelalte produse care folosesc numele sau imaginea lui Arsenie Boca sunt vândute ilegal în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *