Bombă! Orban susține că Poșta Română va oferi PSD datele personale ale cetățenilor

Șeful liberalilor,Ludovic Orban, a făcut o acuzație bombă, marți seara, la Realitatea TV. El a prezentat protocolul încheiat între Sindicatului Liber din Poșta Română și PSD ce prevede ca Poșta Română să furnizeze date personale ale cetățenilor. Mai mult, potrivit aceluiași protocol, angajații Poștei trebuie să participe la întâlnirile și dezbaterile PSD la europarlamentare.

„Poșta Română se angajează să dea PSD toate datele personale ale cetățenilor. Acum au trimis ofertă, dar au trimis oferta ca alibi, după ce au încheiat contractul. Eu nu cred că vreun partid va mai beneficia de serviciul făcut PSD. A considerat că e oportună încheierea unui contract între Sindicatului Liber din Poșta Română (SLPR) și PSD. Au zis că e oportun pentru că evoluția e influențată de deciziile PSD și că beneficiile salariale care pot fi obținute de sindicat. (…) Nu e semnat protocol, dar am aici adresa semnată de dl Brătianu, agentul electoral al PSD, adresa către președinții filialelor Poștei pentru beneficiile salariale care pot fi obținute. Îi transformă pe poștași în informatori PSD. E decizie luată în Comitetul Executiv și această adresă nu e o ficțiune. E scris negru pe alb. SLPR va participa la întâlnirile și dezbaterile PSD la europarlamentare. În primul rând, Poșta Română este transformată în instrument de propagandă al PSD. Doi. Poșta se angajează să pună la dispoziție date personale ale cetățenilor”, a declarat Orban.

Acesta nu este primul aqtac al lui Orban referitor la acest protocol, luni el anunțând că PNL va da în judecată PSD, ca urmare a încheierii acestui act. În replică, luni seara, Poșta Română a dat un comunicat  în care se preciza că instituția a transmis, în perioada de precampanie, oferte către toate formațiunile, PSD fiind singurul partid care a cerut acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *