BOMBĂ. Procurorul de la Secția specială care a încercat să-l spele pe penalul Daniel Tudorache NU se poate pensiona!

Secţia pentru procurori a CSM a suspendat în şedinţa de marţi, 18 mai, cererea de eliberare din funcţie prin pensionare a procurorului Sorin Iașinovschi, de la Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie (SIIJ). Acesta ceruse să se pensioneze, însă cererea sa nu poate fi aprobată pentru că este cercetat disciplinar de Inspecţia Judiciară.

Sorin Iașinovschi este nimeri altul decât procurorul care instrumentează dosarul referitor la alegerile locale din Sectorul 1. Surse judiciare precizau că din anchetă ar fi reieşit că primarul Clotilde Armand ar fi pierdut de fapt alegerile, însă Parchetul General a transmis că nu există deocamdată o asemenea concluzie, termenul pentru renumărarea voturilor fiind prelungit până la 1 august.

Parchetul General a anunţat joi că, din verificările efectuate, nu s-a putut stabili o diferenţă de voturi exprimate pentru cei doi candidaţi la alegerile locale din Sectorul 1, Clotilde Armand şi Dan Tudorache, deoarece finalizarea cercetărilor în acest caz a fost amânată până la începutul lunii august. Potrivit unui comunicat al Parchetului General, Poliţia Capitalei nu a reuşit să termine de numărat voturile exprimate la alegerile locale din Sectorul 1, aşa cum a dispus procurorul de caz de la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie, astfel încât nu s-a putut stabili o diferenţă între voturile pentru cei doi candidaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.