BOMBĂ! Un preot din Iași prins cu amanta de către soție chiar în Casa Parohială! A chemat pompierii să spargă ușa!

hram-manastirea-dumbravele-mitropolitul-teofan

Un nou scandal zguduie Biserica Ortodoxă! Ziarul de Iați dezvăluie că în postul Crăciunului, Mitropolia Moldovei şi Bucovinei a primit o plângere cu privire Flavian Duduman (29 de ani), preot la Cilibiu, comuna Golăieşti. Soţia acestuia a depus joia trecută o plângere împotriva sa, care a dus la deschiderea cerce­tărilor de către Inspecţia Biseri­ceas­că, acuzându-l că a înşelat-o de mai multe ori şi că a împins-o către divorţ. Sursele „Ziarului de Iaşi”, coroborate cu mărturii din plângerea femeii, au pus cap la cap şirul evenimentelor.

Tânărul de 29 de ani este acuzat că avea o relaţie de mai mult timp cu o învăţătoare care predă la aceeaşi şcoală unde predă şi el religie, din comuna Golăieşti, despre care soţia sa nu ştia. Însă de la începutul Postului Paştelui, aceasta a descoperit că femeia cu care preotul Flavian Duduman avea o relaţie stătea foarte mult la Casa Parohială, şi i-a surprins împreună acolo. Femeia i-a mai găsit încă o dată împreună, la apartamentul pe care-l deţineau amândoi. Mai mult, soția încornorată ar fi sunat la pompieri pentru că nu putea deschide uşa apartamentului, încuiată din interior de preot.

Actele divorţului au fost semnate luna aceasta, însă problemele preotului încep abia de acum: preotul a fost îndepărtat din funcţia administrativă pe care o deţinea şi a început o cercetare disciplinară împotriva sa pe linie canonică, al cărei rezultat va fi cel mai probabil oprirea de la slujire şi decăderea din treaptă. El va fi audiat mâine la Mitropolie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *