Bombă!Poliția italiană nu are numele lui Dincă în nicio bază de date. Mai mult, intrarile sau ieșirile acestuia din Italia au fost șterse

Poliția italiană a dat un răspuns uimitor, la solicitarea  activității lui Gheorghe Dincă în “cizmă”: nu există nicio dată, nimic, referitor la această persoană, în bazele lor de date. Practic, este ca și când acesta nu ar fi fost acolo niciodată, deși chiar el recunoaște că a muncit o vreme în Italia, lucru confirmat și de familia și apropiații săi.

.„Am contactat poliţia italiană şi, din surse oficiale din poliţia din Italia, nu există niciun fel de informaţii sau date despre Gherghe Dincă în vreo bază de date în Italia”, a spus Radu Tudor, miercuri seara, la Antena 3. De asemenea, toate datele de intrare sau de ieşire ale criminalului de la Caracal, din Italia au fost şterse.

Mama şi bunicul Luizei Melencu, fost prezenți în platoul Acces Direct, au izucnit în lacrimi la aflarea acestei vești. De asemenea, s-au derulat momente emoționante, entru că au fost vizionate imagini cu Luiza Melencu la majorat. Fata era fericită, zâmitoare, înconjurată de rude și prieteni. Mai mult, chiar a dansat cu mama ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *