Brigitte Pastramă se victimizează, după ce ea și soțul au fost puși sub control judiciar pentru comercializarea de măști contrafăcute

Brigitte Pastramă a făcut primele declarații la Antena Stars, după ce ea și Florin Pastramă au fost acuzați de contrafacerea și distribuire măștilor de lux necertificate. Fosta soție a lui Ilie Năstase a precizat că totul a fost interpretat greșit și că tot ceea ce și-a dorit a fost să câștige un ban cinstit.

Femeia susține că nici ea, nici soțul ei nu au avut parte de o îndrumare în afacerile lor, motiv pentru care ar fi atras numai „nenorociri.

Oamenii au interpretat total greșit atunci când am crezut că facem legal când am cumpărat de undeva mai multe feluri de măști și am vrut să câștigăm un ban. Nu vândusem apartamentele și am vrut să câștigăm cinstit. Am cumpărat, conform legislației măștile sunt considerate de uz sanitar și nu am crezut că este infracțiune, chiar dacă au avut logo-uri pe ele. Nu ai voie să faci asta pentru că este interpretabil. Noi am vândut obiecte de uz sanitar, dar lumea a crezut că noi ne-am îmbogățit din asta și am atras răul asupra noastră, deși noi am fost resaler, fără să știm că nu avem voie să vindem ceva cu logo. Nimeni nu ne-a spus și nici nu ne-a îndrumat. Am atras toată această nenorocire asupra noastră”, a spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *