Budăi îl acuză pe Cîțu că a luat banii de la pensii și i-a dat primarilor PNL

Deputatul PSD Marius Budăi a ieșit la atac și îl acuză pe Florin Cîţu că banii pe care i-i-a distribuit către primarii PNL care l-au votat la Congres vin de la pensii, de la bugetul Ministerului Muncii fiind tăiat cu trei miliarde lei la ultima rectificare bugetara, astfel ca un miliarde de lei să fie redistribuit către Fondul de rezervă al Guvernului aflat la dispoziţia premierului.

„Ştiţi de unde provin banii pe care i-a dat Cîţu primarilor PNL care l-au votat la congres? Ei bine, de la pensii! Bugetul Ministerului Muncii a fost tăiat cu 3 miliarde de lei la ultima rectificare bugetară, pentru ca 1 miliard de lei să fie redistribuit către fondul de rezervă aflat la dispoziţia premierului, din care au fost plătiţi, ieri, primarii PNL! Aşadar, dragi părinţi şi bunici, cu banii dumneavoastră şi-a cumpărat Cîţu funcţia de presedinte al PNL! La pensii, salarii şi alocaţii nu a dat niciun leu, ba chiar a luat, dar a dat politrucilor din partid, ca să îl aleagă preşedinte! Ruşine, Cîţule, ruşine!”, a scris Marius Budăi, joi pe Facebook.
Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că formaţiunea pe care o conduce va iniţia plângeri penale care îi vizează pe toţi demnitarii implicaţi în decizia Guvernului de a aloca bani ”discreţionar” către primării, din Fondul de Rezervă şi îl acuză pe Florin Cîţu că şi-a plătit funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal.
„Iohannis şi Cîţu au decis că, dacă nu trăiţi într-o comunitate condusă de un liberal, veţi suferi de frig, sărăcie şi foame! Au alocat 80% din banii pentru administraţia locală către localităţi cu primari PNL şi UDMR. Cîţu şi-a plătit functia la Congres, dar restul românilor, peste 70%, au fost pedepsiţi! Iohannis şi Cîţu tocmai i-au condamnat la frig, cu spitale şi şcoli închise!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *