Bușoi îi pune taximetriștii în cap lui Firea. O acuză că încearcă să elimine aplicațiile on-line,în favoarea marilor patroni

 

Șeful PNL București,Cristian Bușoi,  a afirmat, joi, că edilul-șef al Capitalei,  Gabriela Firea, încearcă să elimine de pe piață aplicațiile on-line de taxi și să le înlocuiască cu clasicele dispecerate, măsură menită să favorizeze marii patroni”

„Firea încearcă, a treia oară, să elimine aplicațiile online de taxi, în favoarea marilor patroni. Putem vorbi despre o insistență de neînțeles a administrației PSD-Firea în privința „lămuririi” situației taxiurilor din București, în condițiile în care este a treia oară când Primarul General încearcă să scoată de pe piață aplicațiile online de tip agregator de taximetrie și să le înlocuiască cu clasicele dispecerate. Regulamentul promovat continuu de administrația PSD-Firea prevede ca toate taxiurile să fie arondate unui dispecerat, ceea ce se traduce prin faptul că aplicațiile online de taxi nu mai pot fi utilizate”, a precizat Bușoi, într-un comunicat remis presei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *