Busu a făcut infarct pe scenă. Are nevoie urgentă de stenturi dar șeful Cardiologie are telefonul închis. Un medic tânăr îl va opera

Actorul Florin Busuioc (56 ani), prezentator Meteo la Pro Tv, a suferit, marți seara, un infarct miocardic, în timpul spectacolului Central Park, pe scena Filarmonicii Oltenia, din Craiova. Busu a început să se simtă rău, chiar în timp ce era pe scenă.

Ambulanța a ajuns la fața locului de urgență și prezentatorul TV a fost resuscitat minute bune și a fost stabilizat și sedat, informează sursele Antena 3. După acel stop cardiac a mai suferit alte două. Starea lui este gravă. Acesta  a fost dus la spital în Craiova, unde a fost pregătită sala de operații. Medicii au încercat să îl trimită de urgență la București, însă nu au putut din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, dar și din pricina stării lui de sănătate. Raed Arafat a încercat să găsească un elicopter militar.

„Da (a suferit un infarct-n,.r.), a intervenit SMURD-ul. A fost resuscitat, iar acum este îngrijit la spital. Momentan e la Spitalul Județean de urgență din Craiova”, a declarat, pentru Mediafax, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

Potrivit unor surse medicale, șeful Secției de Cardiologie și-a închis telefonul, fiind chemat de acasă un medic tânăr, Paul Trașcă, care, la ora transmiterii știrii, urmează să intre în sala de operație pentru a-i pune stenturi actorului.

„Confirm faptul că Florin Busuioc a suferit un infarct. Nu știu exact în ce stare mai e, dar știu că a fost resuscitat și că starea lui nu e una bună. Voi reveni cu detalii ulterior”, potrivit purtătorului de cuvânt al unității spitalicești, Cristina Geormaneanu.

Actorii care joacă alături de el în piesa Central Park sunt, cu totii, la spitalul din Craiova, așteptând, cu sufletul la gură vești despre stare lui Busu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *