Baronul de Vaslui, Dumitru Buzatu, face o demonstrație de tupeu: “Ne vom prezenta în Parlament, dar nu când vrea președintele Iohannis”

Șeful PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, afirmă că PSD se va duce în Parlament când vrea, nu când spune președintele Iohannis. Mai mult, Buzatu a firmă că „președintele încearcă să exercite presiuni permanent asupra guvernului în speranța că guvernul va abandona guvernarea”. Afirmațiile sale nu pot fi considerație decât o demonstrație de tupeu, având în vedere că social-democrații se plângeau că activitatea guvernului este blocată, iar prezentarea în Parlament, pentru votul de încredere, ar limpezi situația.

Buzatu consideră că social-democrații sunt supuși unor critici care, în opinia sa, nu își au rostul:  „Ne vom prezenta în Parlament, dar nu când vrea președintele Iohannis. Nu văd de ce să suportăm criticile acestea. Dacă am ezita, dacă am umbla cu tertipuri, ar exista varianta moțiunii de cenzură”.

Referitor la termenul rezonabil pentru a merge în Parlament, Buzatu nu a putut preciza o dată anume, ci a spus:  „Care îl alegem noi. Dacă va fi să alegem, alegem termenul cel mai scurt posibil după determinarea circumstanțelor legale”.

Declarația lui Buzatu vine după ce președintele Iohannis a respins  remanierea cerută de Dăncilă, pe motiv că o consideră nepotrivită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *