Ca orice deținut care respectă tradiția, Udrea s-a îmbolnăvit? Iubitul ei spune că penitenciarul nu i-a permis să-i ducă o anumită medicație

 

 

Logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a făcut declarații, joi seară, la postul Antena 3. Povestea se pare că tinde să devină serial, iar tatăl bebelușului Elenei Udrea își petrecere vremea mai mult la telefon, vorbind în direct, și victimizându-se, pe la televiziunile din România. El a adus vorba despre faptul că Udrea, acolo, după gratii, ar avea nevoie de anumite medicamente, dar reprezentanții penitenciarului nu i-au permis să i le dea. Se pare că s-ar încercă respectarea unei tradiții a pușcăriașilor: cum te arestează, cum te cauți de boli. De asemenea, Alexandrov a mai ținut să precizeze că se tem de o răpire, pentru că s-a tot vorbit despre aveari de milioane de euro.

 

„Este foarte dureros pentru ea să fie departe de copil pentru că noi ne chinuim de ceva timp să facem acest copil”, a declarat Adrian Alexandrov.

El a mai spus că, din informațiile pe care cele două i l-au oferit, nu au avut probleme în penitenciar.

„Cei de la penitenciar nu m-au lăsat să îi duc o anumită medicamentație”, a spus Alexandrov.

Referitor la informațiile vehiculate, cum că Eva Maria nu ar fi fetița lor, ci un copil cumpărat, Alexandrov a spus că: „Îmi dau seama ce imaginație au unii, depășește orice limită”.

„Singura mea îngrijorare este că adresa noastră a fost expusă. Am încetat să mai scoatem copilul afară tocmai de teama de a nu se întâmpla ceva. În zona aceasta de America Centrală, America Latină știm cu toții că se întâmplă răpiri, sechestrări și automat răscumpărări. Nu pot să risc. Sincer, nu voi mai scoate copilul din casă la plimbare prin fața blocului. Dacă Elena va ieși curând, și sper să se întâmple acest lucru, ne vom schimba și acest domiciliul”, a mai declarat Alexandrov.

Ce îl reține să vină în România cu copilul? Nimeni nu o va răpi sau aresta aici pe mama Elenei Udrea și nici pe nou-născut. În plus, bebelușul are nevoie de niște vaccinuri, care se fac în maternitate, și apoi la o lună șamd., după o anumită schemă. Nu îl poți ține sechestrat și izolat, numai în casă, de frica răpitorilor. România este o țară sigură. Dovadă că până și cei patru asasini care l-au urmărit pe Dragnea au lăsat baltă toată treaba și duși au fost.

Fetița Elenei Udrea este victimă colaterală. Este singura ființă nevinovată în toată povestea asta, pentru că nimic din ceea ce s-a întâmplat sau se întâmplă nu a reprezentat alegerea ei și nu a fost din vina ei, așa că ea nu trebuie să suporte nicio consecință și nici să fie privată de o viață normală. Chiar dacă nu lângă mamă, dar măcar lângă tatăl ei și lângă bunica ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *